top of page

Startpakketten:
Voordelig en makkelijk afslanken/opbouwen kan met onze startpakketten. De startpakketten zijn zo samengesteld dat je eenvoudig zonder begeleiding gewicht kan verliezen of spiermassa kan winnen. Alle lekkerste en best verkochte producten bundelden we in een leuke tas met een begeleidend blad waar je alle info op kan terug vinden over de werking van het dieet.

 

Om af te slanken zijn er 2 verschillende pakketten.

1 :de KETOBAG. De ketobag bevat producten voor 7 dagen in ketose af te slanken. Ketose is het vetverbrandend proces dat opgestart wordt als je 2 dagen bijna geen koolhydraten inneemt. Dit wil zeggen dat je op een zéér snelle manier zal afslanken. vergelijkbaar met de strengste fase van een proteïnedieet. Hiermee verlies je (afhankelijk van je lichaamsgewicht) 2 tot 6 kg op 1 week. 

2 : de DIEETBAG. De dieetbag is een 7-dagen pakket waarbij je gezonde maaltijden gaat combineren met proteïnerijke producten. Dit pakket is minder streng en dus geschikt voor mensen die niet zoveel willen afvallen of kan gebruikt worden als stap 2 na de ketobag. Met dit startpakket verlies je ( afhankelijk van je lichaamsgewicht) 1 tot 3 kg.

Voordelig je sportprestaties verbeteren kan met onze sportpakketten. Een trendy sporttas gevuld met zorgvuldig uitgekozen producten om jouw doel makkelijk mee te bereiken. 1 : het LEAN BODY pakket.  Dit pakket is geschikt voor sporters die vetmassa willen verliezen en toch hun opgebouwde spiermassa willen behouden. Een vetarme shake, vitaminen en gezonde vette helpen jou naar jouw doel!

2 : de GAIN STACK. Ideaal pakket voor wie wil groeien in spiermassa. Genoeg koolhydraten, creatine en eiwitten zorgen voor spiergroei en gewichtstoename.

bottom of page